Bedrijfskleding voor bouw, horeca, zorg, food, …

In steeds meer sectoren is herkenbaarheid en imago een belangrijke pijler. In onder meer de bouw, horeca, zorg en foodsector is een duidelijke toename in de vraag naar bedrijfskleding, met of zonder bedrukking. Wanneer alle medewerkers zich presenteren in een overhemd, t-shirt sweater of overall – eventueel met de bedrijfsnaam en/of het logo van het bedrijf – dan zorgt dat voor herkenbaarheid. Bovendien bepaalt de keuze van de bedrijfskleding mede het imago van uw bedrijf.

Overweegt u over te gaan op bedrijfskleding of wilt u van bedrijfskleding veranderen? Neem eens contact op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Enkel kledingstuk of volledige kledinglijn, met bedrukking of zonder bedrukking

U kunt ervoor kiezen om uw medewerkers enkel te voorzien van een schort, pet, stropdas, sjaaltje, t-shirt, overhemd, sweater of jas/vest, al dan niet met uw logo en/of bedrijfsnaam. Een andere optie is een volledige set bedrijfskleding (volledige outfit) voor uw medewerkers. Kiest u voor bedrijfskleding met uw bedrijfsnaam of logo, of wilt u liever bedrijfskleding zonder bedrukking? Alles is mogelijk.

Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Vaak kan bedrijfskleding uitstekend worden bedrukt met een naam, logo en/of pay off. Soms is een opdruk in één steunkleur de beste keuze, in andere gevallen komt juist een full color opdruk beter tot zijn recht. En in sommige situaties is een geborduurde bedrijfsnaam of tekst een betere optie. Of zelfs helemaal geen bedrukking, maar gebruik van herkenbare kleuren of patronen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

tricop-afbeelding-min

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken