Custom made relatiegeschenk of give away

Vaak is een standaard relatiegeschenk of promotieartikel niet het ideale relatiegeschenk of de ideale give away voor uw doel en doelgroep. Het is zonde om u te beperken tot het aanbod relatiegeschenken en give aways uit een catalogus: er is zoveel meer mogelijk!

Door te kiezen voor een custom made relatiegeschenk of give away hebt u de mogelijkheid om het relatiegeschenk of de give away precies aan te laten sluiten bij uw doelgroep, doel en budget.

Wieringa Intermediair is al decennialang partner voor het bedenken en (laten) uitvoeren van de meest uiteenlopende custom made relatiegeschenken en give aways.

daelzicht-trolley-min

Voorbeelden van custom made relatiegeschenken en give aways

Wieringa Intermediair zorgde al voor talloze custom made relatiegeschenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een snoeppot met bedrukking / gravering voor uw accountmanagers: zij kunnen de snoeppot bij (de receptie van) prospects of klanten afgeven en ze hebben meteen een goede reden voor een vervolgbezoek: de snoeppot moet immers worden aangevuld. Uw contacten met het bedrijf worden verstevigd én uw naam komt onder de aandacht van een ieder die een snoepje neemt. Of hoe vindt u het idee van op maat gemaakte (handbagage) koffers, met bedrukking in uw (huis)stijl? De ontvanger zal er blij mee zijn, en uw bedrijfsnaam komt op menig vliegveld onder de aandacht van ontelbare reizigers. Zo zijn er talloze mogelijkheden, afhankelijk van doelgroep, doel en budget.

Voorbeelden van custom made give aways
Ook in give aways zijn er veel mogelijkheden

Ook in give aways zijn er veel mogelijkheden voor ‘customizing’. Wat is nu leuker dan een promotieartikel dat precies bij uw doel en doelgroep past? Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakt (kaart)spel? Of, eenvoudig maar heel doeltreffend: pepermuntblikjes met inhoud (bijvoorbeeld voor een frisse introductie van uw nieuwe product / vestiging), en uiteraard met bedrukking van uw bedrijfsnaam, logo of boodschap. Als het blikje leeg is, zullen velen het blijven gebruiken als ‘1001-dingendoosje’ en weer blijft uw bedrijf onder de aandacht van heel wat mensen. Ook in custom made give aways zijn er evenveel mogelijkheden als ideeën.

Wij bedenken graag het perfecte custom made relatiegeschenk of promotieartikel voor u. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken