Een feestpakket voor elke gelegenheid

Een feestpakket is altijd een goed cadeau. Hier vindt u een breed aanbod in kant en klare feestpakketten. Een Kerstpakket, een Paaspakket, een seizoenspakket of een themapakket uit ons aanbod zal zeker bij de ontvanger(s) in de smaak vallen.

We kunnen ook een feestpakket op maat voor u samenstellen. Aan de hand van uw specificaties (gelegenheid, doelgroep, eventueel thema, budget) stellen wij een speciaal feestpakket op maat samen.

Kerstpakket of ander themapakket?

De jaarlijks terugkomende Kerstpakketten zorgen bij veel bedrijven voor heel wat hoofdbrekens. Wat doen we dit jaar? Wat zou in de smaak vallen? Ook feestpakketten voor andere gelegenheden (Secretaressedag, Dag van de Leerkracht, Dag van de Verpleging etc.) zijn vaak een heel geregel.

Laat Wieringa Intermediair dit voor u verzorgen.
U kunt vertrouwen op een perfect passend feestpakket tegen een goede prijs.

Seizoenspakketten: Paaspakket, zomerpakket, winterpakket…?

Steeds vaker worden seizoenspakketten aan klanten of medewerkers cadeau gedaan: een pakket met barbecue-accessoires in de zomer of een pakket met kaarsen in de winter bijvoorbeeld. Wieringa Intermediair stelt deze seizoenspakketten graag voor u samen. Of u nu 5 of 5000 pakketten nodig hebt, wij regelen het voor u.

feestnieuw

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Start typing and press Enter to search