Een give away voor naamsbekendheid & imago

Give aways

Een give away of promotieartikel doet het altijd goed op beurzen, bij openingen en bij tal van andere gelegenheden. U kunt hierbij denken aan de bekende bedrukte pen, ballon of sleutelhanger. Maar ook bedrukte vlaggetjes, spelletjes (jojo’s, geduldspelletjes, kaartspellen), tassen en tal van andere geschenkjes zijn erg populair. Tegen relatief lage kosten bereikt u met een give away een grote doelgroep en vergroot u uw naamsbekendheid. Maar voor welke gelegenheid u de give away of het promotieartikel ook wilt gebruiken: als u niet het juiste ‘weggevertje’ kiest, bereikt u niet het gewenste effect. Laat ons met u meedenken. Onze ervaring in maatwerk en kennis van het wereldwijde aanbod in give aways en promotieartikelen leidt tot de beste oplossing voor u.

Bedrukken van give aways

Een give away heeft doorgaans pas echt meerwaarde als uw bedrijfsnaam, logo en/of pay off of boodschap erop gedrukt staat. Het is afhankelijk van het gekozen promotieartikel welke bedrukking het best past. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden in bedrukking, kleur, formaat etc. en zorgen voor een perfecte afhandeling bij het personaliseren van uw give away.

Give away bij mailing

Als u bij een mailing een give away meestuurt, vergroot dat de respons. U kunt bij uw mailing bijvoorbeeld een pen meesturen (om de mailing in te vullen), of een stopwatch of kalender (de aanbieding in de maling is beperkt geldig). Ook leuk: een stukje van een groter geschenk, bijvoorbeeld een slotje: gaat uw klant in op de aanbieding uit mailing, dan krijgt hij de bijbehorende koffer / briefcase cadeau. Zo zijn er talloze mogelijkheden. Wij staan voor u klaar voor informatie en advies.

give-ayways

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken