Mokken bedrukken en glazen bedrukken

Bedrukte mokken of glazen voor promotionele doeleinden? Of uw huisstijl op uw (bedrijfs)servies drukken? Dat regelen wij voor u. Wij zorgen voor bedrukking en levering van mokken, koppen, bekers, glazen, borden, kannen, potten etc. etc. Daarin hebben we decennialang ervaren: bij ons kunt u rekenen op kwaliteit in product, bedrukking en prijs

Mokken en glazen als give away

Bedrukte mokken en glazen worden vaak gebruikt voor promotionele doeleinden. Door hun hoge gebruiksfrequentie zijn mokken en glazen met opdruk van uw bedrijfsnaam of logo perfecte give aways voor het vergroten van uw naamsbekendheid.

Bedrukken van bedrijfsservies

Wilt u in uw kantine of bedrijfsrestaurant mokken, kop en schotels, glazen, borden of ander servies met uw naam en/of logo introduceren? Of wilt u het bestaande bedrukte servies vervangen? Ook dan bent u bij Wieringa Intermediair aan het juiste adres.

Bedrukken van alle servies

Wieringa Intermediair zorgt voor bedrukking van alle servies. Wilt u bijvoorbeeld een bedrukte snoeppot of koektrommel als relatiegeschenk? Of een set champagneglazen met opdruk? Wat het beste product en de beste bedrukking of gravure is, hangt af van het doel, de hoeveelheid en de toepassing. Neemt u vrijblijvend contact op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden voor het bedrukken van mokken, glazen en ander servies.

mokken-groot

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken