Al 30 jaar uw adres voor relatiegeschenken, give aways, bedrijfskleding en meer

Wieringa Intermediair is al 30 jaar hét adres voor relatiegeschenken, give aways / promotieartikelen, feestpakketten en promotie-, sport- en bedrijfskleding. Naast het enorme ‘standaard aanbod’ zijn wij gespecialiseerd in custom made relatiegeschenken en give aways: wij bedenken en realiseren de meest verrassende concepten voor u.  Voor iedere gelegenheid vinden of creëren wij het perfecte relatiegeschenk of give away, of het nu gaat om 1 of om 100.000 stuks Ook voor feestpakketten en promotiekleding, sportkleding én bedrijfskleding is Wieringa Intermediair uw adres.

Hoe kiest u hét beste relatieschenk of dé ideale give away

Misschien weet u al precies wat u als relatiegeschenk of give away wilt geven? Dan zorgen wij daarvoor, inclusief eventuele bedrukking / gravering en snelle levering. Weet u nog niet welk relatiegeschenk of give away u wilt geven? Vertel ons wie de ontvanger is, voor welke gelegenheid het relatiegeschenk of het promotieartikel bedoeld is en wat uw budget is. Wij adviseren u dan graag. Met onze wereldwijde contacten en decennialange ervaring komen we altijd tot een perfect passend geschenk. Dat kan variëren van een alarmklok tot een zweetbandje en van of een aansteker tot een zonnebril.

Gepersonaliseerde of unieke relatiegeschenken

Ons specialisme is custom made relatiegeschenken en give aways: wij bedenken en realiseren de meest verrassende concepten met u en voor u. Misschien is een gepersonaliseerde koffer een leuk geschenk, of een smartphone cover op maat? Wellicht is een op maat gemaakt gezelschapsspel of kaartspel geschikt? Zo zijn er talloze mogelijkheden voor custom made relatiegeschenken, afhankelijk van uw doelgroep, doel en budget.

Feestpakketten

Een leuk feestpakket valt altijd in de smaak. Wij bieden een ruime keuze uit de leukste Kerstpakketten en andere thema- en gelegenheid- feestpakketten, maar ook een feestpakket op maat behoort tot de mogelijkheden.

Promotiekleding, sportkleding, bedrijfskleding

Ook voor promotiekleding, sportkleding én bedrijfskleding is Wieringa Intermediair uw partner.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken