Relatiegeschenken voor elke gelegenheid

Originele relatiegeschenken voor elke gelegenheid, elke doelgroep, elk doel en elk budget vindt u bij Wieringa Intermediair. Wij denken graag met u mee om tot het perfecte relatiegeschenk te komen. Of dat nu een gegraveerde pen, een mooi (attaché)koffer of een op maat gemaakt kunstwerk is. Wij regelen het voor u. Vertel ons uw doelgroep, uw doel en uw budget en u kunt rekenen op verrassende ideeën voor relatiegeschenken.

Relatiegeschenken voor elk budget

Misschien zoekt u een bescheiden relatiegeschenk om uw klanten of prospects cadeau te doen? Of wellicht bent u juist op zoek naar een heel bijzonder, uniek cadeau voor een speciale gelegenheid? Welk relatiegeschenk u ook zoekt, Wieringa Intermediair levert het.

Bedrukken van relatiegeschenken

Relatiegeschenken laten bedrukken met een bedrijfsnaam, logo, pay off of andere afbeelding / tekst heeft absoluut meerwaarde. Niet alleen personaliseert u het geschenk hiermee, ook komt de naam of tekst die u wilt delen onder de aandacht. Soms is bedrukken de beste optie, in andere gevallen is het aan te bevelen om de relatiegeschenken te laten graveren of borduren. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een perfecte afhandeling bij het personaliseren van uw relatiegeschenk.

relatiegeschenkennieuw

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken