Relatiegeschenken outdoor & vrije tijd

Een belangrijke trend in relatiegeschenken en give aways is de toename van outdoor- en vrijetijdsartikelen. Wieringa Intermediair heeft op deze trend ingespeeld: wij zorgen voor álle relatiegeschenken en give aways op het gebied van outdoor en vrije tijd. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde golfset, een mooie persoonlijke sauna- of hammamset of om bedrukte tennisballen of bidons. Laat ons weten welk doel en welke doelgroep u voor ogen hebt en wij adviseren u graag over het best passende relatiegeschenk of promotieartikel.

Relatiegeschenk of give away outdoor

In het thema ‘outdoor’ zijn tal van relatiegeschenken en give aways mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van give aways zoals bedrukte zweetbandjes, poncho’s, kompassen of petten?
Of een relatiegeschenk zoals een paraplu, een verrekijker of een veldfles? Er zijn talloze mogelijkheden voor toepasselijke give aways en relatiegeschenken in dit thema.

Relatiegeschenk of give away vrije tijd

Iedereen vindt het leuk om een toepasselijk relatiegeschenk of promotieartikel te krijgen voor gebruik in zijn vrije tijd. Voorbeelden hiervan zijn: strandballen, frisbees en kaartspelen (give aways) of een koffer / trolley, saunaset of picknickmand (relatiegeschenken).
Hebt u zelf een leuk idee voor een give away of relatiegeschenk? Laat het ons weten en wij vinden het voor u. Of hebt u nog geen idee, maar wel een doel, doelgroep en budget? Dan adviseren wij u graag over het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel in het thema ‘vrije tijd’.

outdoor

Vragen over de feestpakketten? BEL 0475 573778 of

Greep uit ons assortiment

Daarom kiest u voor Wieringa

  • Divers aanbod van artikelen
  • Personaliseer uw geschenk
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Relatiegeschenken zijn altijd aanwezig

Custom made

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken